top
logo

Autorizacija
O NAMA PDF Ispis E-mail

MEGA-NET je mreža sastavljena od osoba kojima je primarni

cilj uspostaviti globalnu računalnu mrežu na području Zaprešića uz pomoć bežičnog povezivanja.

Na taj način bi se povezale sve zainteresirane osobe koje posjeduju računalo u jednu veliku zajednicu ! 

 
Linksys Dual-Band Wireless-N Gigabit Router PDF Ispis E-mail
Autor toni   
Četvrtak, 21 Listopad 2010 08:52
Linksys Dual-Band Wireless-N Gigabit Router s Storage Link WRT600N - bežični usmjerivač
 
Dual-Band Wireless-N Gigabit Router je stvarno četiri uređaja u jednom okviru.  Prvo, tu je dual-band Wireless Access Point, što vam omogućava povezivanje na mrežu bez žica.  Tu je i ugrađeni u 4-port full-duplex 10/100/1000 Switch za spajanje-ožičen Ethernet uređaja zajedno do gigabit brzinama.
Za razliku od običnih bežične mrežne tehnologije koje su zbunjeni signala refleksija, MIMO zapravo koristi ovih razmišljanja da se poveća raspon i smanjiti "mrtve točke" u području pokrivenosti bežične mreže. Robusni signali putuju dalje, održavanje bežične veze puno dalje od standardnih Wireless-G.  Sa Wireless-N, udaljenije ste, više ćete dobiti prednost brzina. To odlično funkcionira sa standardnim Wireless-G,-i-B opreme, ali kada oba kraja bežične veze su Wireless-N, usmjerivač može povećati propusnost još pomoću dvostruko više radio-
bend, uz kamatu od brzine mnogo brže od standardnih Wireless- brzina. No, za razliku od drugih brzine poboljšane tehnologije, Wireless-N dinamički može omogućiti ovo dvostruko brzina način za Wireless-N uređaji, dok je još uvijek povezuje s drugih bežičnih uređaja u svojim najbržim brzinama.


Ažurirano Četvrtak, 21 Listopad 2010 09:30
 

Anketa

Jeste li zainteresirani za članstvo u Mega-net udruzi?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top

Zadnje novosti

Popularno


bottom